Ninjakode Logo

Ninjakode - Nå en del av Savant AS

Ninjakode har i en årrekke levert driftsikre og kostnadseffektive løsninger til en mengde kunder, inkludert VG, Viasat, TV3, ABC Nyheter og Curato. Vi er stolte av vår suksess innen drift, hosting, webdesign og utvikling, og som en naturlig del av vår reise har vi nå tatt steget mot å profilere oss som et totalt digitalt UX-design byrå. I 2014 slo vi oss derfor sammen med Savant Design, og formet Savant AS.

Savant AS innehar selvsagt fremdeles den dypgående kompetanse innen Drupal, drift, hosting, webdesign og utvikling som NinjaKode stod for. Men i takt med at vår erfaring har blitt meget solid innen disse feltene har vår kompetanse også utvidet seg til brukervennlighet, interaksjonsdesign og grafisk design, samt markedsføring.

Som byrå bistår vi nå våre kunder på alt innen digital brukervennlighet. Dette inkluderer design og utvikling av nettsteder, implementasjon av CMS-løsninger og framtagningen av usability design-guidelines, samt grafisk profilering, markedsføringsstrategi og nettbutikkløsninger.

Les mer om vårt nye selskap, her på savant.no.